Gyártás

Az üvegmegmunkálás hagyománya és művészete egyetlen fedél alatt található. 900 négyzetméternyi energia, kézművesség és kreativitás. 

A folyamat elképesztően összetett, számos szakterületet és szakértői csoportot foglal magába az adott területen. Minden kristálydarabot több hozzáértő kéz érint, megbélyegezve a Bohemia örökségével, hitelességével és eredetiségével. Szinte minden kézzel készül, az üveg a vérünkben van.
Tekintse meg a csillár születését.

Tervezés

Mérnökeink folyamatosan keresik azon módszereket, hogy új szintre emeljék az üvegkészítés művészetét és az üvegvilágítás élményét. Ők adják meg azt, amire ahhoz van szükségünk, hogy kitűnjünk versenytársaink közül. Sugárzó, innovatív ötletek, melyek gyakran szokatlan kialakítást vagy technológiát eredményeznek. Valami, ami elmozdítja munkánkat a kiszámítható és hétköznapi világból a kivételes és váratlan irányába.

Üvegmegmunkálás

Üvegfújó és megmunkáló szakembereink életet fújnak egy olyan üveg tárgyba, installációba, mely a legmagasabb minőséget és a legalaposabb részleteket képviseli. A mesterség apáról fiúra száll, melyet a Preciosa saját iskolájában sajátítanak el évtizedes tapasztalatok nyomán.

Csiszolás

A csillár szépsége az apró részletekben rejlik. Minden üvegfelületet és kristályelemet körültekintően és maximális precizitással munkálnak meg, mely az egyediséget igazolja. A szilárd kéz és a részleteket fellelő szem elengedhetetlen ahhoz a bonyolult folyamathoz, amely az üveget a művészet szintjére emeli.

Összeszerelés

Az elkészült kristályüvegek összekapcsolása és függesztése precíz, aprólékos és türelmes kezeket igényel. Összeszerelő mesterink nélkül nem születhetne meg a csillár, hiszen az utolsó simítás az ő kezükben van.

Fém megmunkálása

A kristálytól lesz a csillár egy ragyogó műalkotás. Ám van még egy fontos anyag: ez, a fém. 100 éves öntőformák és hihetetlen munka ad a csillároknak egyediséget és dekoratív megjelenést.


Innováció

Innovációs laborunk garantálja, hogy naprakészek legyünk és csúcsminőséget biztosítsunk. 

©Kristálycsillár 2021